Aanmaning van Fit For Free ontvangen?

Via de speciale chatbot vindt u snel antwoord op uw vragen en kunt u van alles direct regelen.

Heeft u al betaald? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina.

Veelgestelde vragen
Ik heb al betaald, wat nu?

Als u de vordering van Fit For Free al betaald hebt, heeft Fit For Free de betaling wellicht niet goed kunnen verwerken of hebben uw betaling en onze communicatie elkaar gekruist.

Om uw betaling bij Fit For Free te kunnen verifiëren hebben wij bepaalde informatie van u nodig. Deze kunt u aan ons doorgeven via het formulier onderaan deze pagina of via de chatbot met de optie Ik heb al betaald.

Waarom moet ik nu voor het hele eerste jaar betalen?

Door lid te worden bent u akkoord gegaan met de algemene voorwaarden van Fit For Free. Daarin staat omschreven dat men minimaal één jaar lid moet blijven en voor dat hele jaar lidmaatschap moet betalen. Ook staat er in de voorwaarden dat alle maanden van het lidmaatschap tot aan de einddatum van het contract in één keer in rekening worden gebracht als men niet op tijd betaalt.

Kan ik weer sporten als er is betaald?

Als u de vordering inclusief incassokosten heeft voldaan, ontvangt Fit For Free hier een melding van. Na verwerking daarvan wordt de blokkade op de toegangspas opgeheven. Normaliter kunt u dan weer gebruik maken van de diensten tot het einde van het contract.

Waarom krijg ik geen factuur?

Betalingen bij Fit For Free gaan via automatische incasso. Fit For Free schrijft de eerste betaling van het abonnementsgeld binnen één week na de ingangsdatum van het lidmaatschap af. Daarna schrijft  Fit For Free afhankelijk van deze ingangsdatum de week voor de start van de nieuwe periode af. Men betaalt dus vooruit. Heeft men gebruik gemaakt van een actie met een gratis periode, dan worden eventuele inschrijfkosten binnen één week na de ingangsdatum van het abonnement afgeschreven.

Ik kan (nu) niet betalen, wat nu?

Als u de vordering niet direct kunt betalen, is het in veel gevallen mogelijk een betaalafspraak te maken. Zo zou u het gehele bedrag iets later kunnen betalen. U kunt eenvoudig een betaalafspraak aanvragen via de online chat bovenaan deze pagina.

Ik heb al betaald (Fit For Free)

1. Uw dossier

2. Uw betaalgegevens

Wat gaat er nu gebeuren?
Als u de gegevens van uw betaling (compleet) met ons gedeeld hebt zullen wij deze verifiëren bij Fit For Free. Als alles in orde is zullen wij uw dossier direct sluiten.