Incasso voor Metaalunie leden

Incasso voor Metaalunie leden

Krijg grip op uw debiteuren met een daadkrachtig incassoproces.

Vergroot de kans om sneller betaald te worden

Ultimoo verzorgt naar grote tevredenheid de minnelijke incassozaken voor leden van de Koninklijke Metaalunie.

Direct vordering indienen

persoonlijk-contact

Persoonlijk contact

Onze dienstverlening is gericht op persoonlijk contact met uw debiteur. Zo komen we sneller tot een effectieve afhandeling en boeken we sneller resultaat.

Meer over Ultimoo aanpak

bedrijven-consumenten

Bedrijven én consumenten

Ultimoo heeft 25 jaar ervaring met vele tienduizenden ondernemers en particuliere debiteuren. Zo weten wij precies wat de beste aanpak is voor uw debiteur.

Meer over B2C incasso

nvi-incassokeurmerk

Gegarandeerde kwaliteit

De kwaliteit en betrouwbaarheid van de incassodiensten van Ultimoo worden onderschreven door het incassokeurmerk van het NVI en de AFM. 

Meer over kwaliteit

innovatiekracht

Innovatiekracht

Ons incassotraject maakt gebruik van de nieuwste communicatie middelen. Zo maken we sneller contact met uw debiteur en komen we eerder tot een goede oplossing.

Meer over onze innovatiekracht

hoge-incassoscore

Hoge incassoscore

Dankzij de optimale balans tussen slimme tools en persoonlijke aandacht profiteert u van een hoge incassoscore. Zo verbetert uw cashflow en loopt u minder risico.

Meer over de Ultimoo aanpak

juridisch-advies

Juridisch advies

Mocht uw debiteur uiteindelijk alsnog niet betalen, dan staan wij u bij met juridisch advies. Zo weet u of mogelijke vervolgstappen aan te raden zijn en wat dit voor u inhoudt.

Meer over vervolgstappen

Incasso is voor opdrachtgevers vaak gratis

Ultimoo heeft voor voor incassozaken afspraken gemaakt met de Metaalunie. Leden kunnen tegen aantrekkelijke tarieven hun incassozaken overdragen aan Ultimoo. In verreweg de meeste gevallen betaalt de debiteur alle incassokosten. Op die manier kost het incassotraject u zelf dus helemaal niets.

Aanmelden kan zowel rechtstreeks via Ultimoo als via de Metaalunie rechtsbijstandafdeling. Hier kunt u ook terecht voor eventuele juridische geschillen.

Direct vordering indienen

koninklijke-metaalunie