Schuldhulpverlening

Schuldhulpverlening

Wij helpen debiteuren weer grip te krijgen op hun geldzaken.

Debiteuren helpen financiële stabiliteit te krijgen

Niet betaalde rekeningen kunnen leiden tot problematische schulden. Wij helpen uw debiteuren tijdig hulp te vinden om betaalproblemen op te lossen.

Ontdek de mogelijkheden

vroegsignalering

Vroegsignalering

Vroegsignalering is dé manier om te voorkomen dat achterstanden uitgroeien tot problematische schulden. Zo worden mensen pro-actief geholpen, zijn de maatschappelijke lager en hebben bedrijven hun geld eerder. 

oplossingsgericht

Oplossingsgericht

Onze medewerkers zijn getraind om de situatie van een debiteur zo goed mogelijk in te schatten. Als een debiteur gebaat kan zijn bij extra hulp zullen wij hen hier op wijzen, en indien gewenst doorverwijzen naar een schuldhulpverlener.

betrouwbare-partijen

Betrouwbare partijen

Ultimoo wijst debiteuren alleen door naar schuldhulpverleners die zijn aangesloten bij de NVVK. Op die manier weten we dat uw debiteur geholpen wordt door een betrouwbare partij.

Branchevereniging voor schuldhulpverleners

De NVVK is de branchevereniging voor schuldhulp en financiële dienstverlening in Nederland. De NVVK heeft een Belofte ontwikkeld, met onder meer een vernieuwd kwaliteitskader voor schuldhulpverleners.

Ultimoo verwijst debiteuren alleen door naar schuldhulpverleners die zijn aangesloten bij de NVVK. Op die manier weten we zeker dat uw debiteur geholpen wordt door een goede en betrouwbare partij. 

 

schuldhulpverlening-de-belofte-nvvk

Schuldenknooppunt: Snellere hulp voor debiteuren

Bedrijven, het incassobureau, schuldhulpverleners én mensen met financiële problemen willen maar één ding: een snelle regeling van schulden. Een goede link tussen alle partijen is dan onmisbaar voor een snel en efficiënt hulptraject.

Via het Schuldenknooppunt staat Ultimoo namens de schuldeiser in verbinding met de schuldhulpverlener. Doordat hier minder handmatige handelingen voor nodig zijn wordt schuldregelen sneller en efficiënter. Zo kan uw debiteur sneller orde op zaken krijgen en werken aan een financieel stabiele toekomst.

schuldenknooppunt

Wilt u ook sneller betaald worden?

Bespreek de mogelijkheden met een van onze specialisten.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Liever iemand spreken bij Ultimoo?

edin-cehajic

Bel gerust met Edin

Op werkdagen bereikbaar van
09.00 - 17.30 uur

Telefoon
0348 - 486 425

E-mail
sales@ultimoo.nl