Huurincasso

Vastgoed- en huurincasso

Samen werken aan een duurzame oplossing voor uw huurders.

Wist u dat wij in 92% van uw dossiers tot een oplossing komen zonder dat wij daar een rechtszaak voor nodig hebben ?

Onze incassospecialisten fungeren als verlengstuk van uw debiteurenafdeling. Wij leggen direct persoonlijk contact, spreken de taal van uw huurders, denken mee in oplossingen en maken gebruik van state-of-the-art tools om het uw huurders zo gemakkelijk mogelijk te maken om te betalen. Op deze manier weten wij uw huurders op een positieve manier te stimuleren om aan hun verplichtingen te voldoen.

persoonlijk-contact

Persoonlijk contact 

Wij leggen direct persoonlijk contact, achterhalen de reden van wanbetaling en komen tot een duurzame oplossing voor uw huurders. Zo kunnen zij ook in de toekomst aan hun verplichtingen blijven voldoen. 

bedrijven-consumenten

Hoge kosten voorkomen

92% van uw dossiers wordt opgelost zonder tussenkomst van een rechter. Hiermee voorkomen we rechtszaken, hoge juridische kosten en huisuitzettingen. Ook zal uw achterstandspercentage aanzienlijk afnemen.

nvi-incassokeurmerk

Gegarandeerde kwaliteit

Betalingsachterstanden van huurders zijn delicate kwesties. Het is belangrijk om hier professioneel en kundig mee om te gaan. De kwaliteit van Ultimoo wordt onderschreven met keurmerken van het NVI, ISO en de AFM.

Deskundig juridisch advies bij huurachterstanden

In het geval dat het niet mogelijk is om zonder tussenkomst van een rechter uw vordering te incasseren staan wij u bij met deskundig juridisch advies. Vanaf het moment dat we de rechtszaak starten wordt het traject verzorgd door een van onze juristen. Zij zullen u daar waar nodig van advies voorzien en begeleiden de volledige juridische procedure. Dit kan uiteindelijk resulteren in incassoscores tot 95% voor betaalachterstanden van huurders.

woningbouw-eigen-haard

"Ik zie dat onze huurders op een eerlijke en positieve manier gestimuleerd worden om achterstanden te betalen"

woningcorporatie-eigen-haard

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. De specialisatie van Ultimoo op het minnelijk traject en werkwijze sluit goed aan bij wat wij van een incassopartner verwachten. Ik zie dat onze huurders door Ultimoo op een eerlijke en positieve manier gestimuleerd worden om achterstanden (af) te betalen en dat in de toekomst ook te blijven doen. We hopen en verwachten dat we op deze koers verder gaan.”

Lees meer over Eigen Haard en Ultimoo

eigen-haard-woningcorporatie-amsterdam
Wij verzorgen incassodiensten voor o.a.
Wereldhave
Unibail Rodamco
Prologis
NSI
Ahold Delhaize Real Estate
Spring Real Estate

Ook een succespercentage van 92% op openstaande huurvorderingen?

Bespreek de mogelijkheden met een van onze medewerkers.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Liever iemand spreken bij Ultimoo?

alexander-van-der-beek-ultimoo

Bel gerust met Alexander

Op werkdagen bereikbaar van
09.00 - 17.00 uur

Telefoon
0348-750 553

E-mail
sales@ultimoo.nl