Huurincasso - Actie stijgende prijzen

Door de sterk stijgende prijzen zullen steeds meer huurders in de problemen komen

Voorkom oplopende kosten en huisuitzettingen met de gespecialiseerde huurincasso van Ultimoo.

Stijgende energiekosten, boodschappen en benzineprijzen zorgen ervoor dat steeds meer huishoudens hun huur niet meer kunnen betalen

Ultimoo incasso komt met 92% van uw huurders tot een oplossing en voorkomt hiermee hoge deurwaarderskosten, rechtszaken en huisuitzettingen.

persoonlijk-contact

Persoonlijk contact 

Wij leggen direct persoonlijk contact, achterhalen de reden van wanbetaling en komen tot een duurzame oplossing voor uw huurders. Zo kunnen zij ook in de toekomst aan hun verplichtingen blijven voldoen. 

bedrijven-consumenten

Hoge kosten voorkomen

92% van uw dossiers wordt opgelost zonder tussenkomst van een rechter. Hiermee voorkomen we rechtszaken, hoge juridische kosten en huisuitzettingen. Ook zal uw achterstandspercentage aanzienlijk afnemen.

nvi-incassokeurmerk

Gegarandeerde kwaliteit

Betalingsachterstanden van huurders zijn delicate kwesties. Het is belangrijk om hier professioneel en kundig mee om te gaan. De kwaliteit van Ultimoo wordt onderschreven met keurmerken van het NVI, ISO en de AFM.

Speciale incassotrajecten voor uw huurders

Ultimoo beschikt over een gepassioneerd team dat altijd op zoek is naar een passende oplossing voor de situatie van uw huurder. Wij leggen snel contact en maken gebruik van state-of-the-art tools om uw huurders tijdig te informeren over het doen van betalingen, te stimuleren om op tijd te betalen en om het uw hen zo eenvoudig mogelijk te maken om te betalen.

Denk hierbij aan de inzet van o.a. onze eigen empatische en zeer ervaren mediators, die huisbezoeken afleggen en budgetcoaching aan huis doen. Maar ook aan de modernste communicatie technieken, zoals online chats, snelle betaallinks en een online klantenportaal.

ultimoo-incasso-innovatiekracht

"Ik zie dat onze huurders op een eerlijke en positieve manier gestimuleerd worden om achterstanden te betalen"

woningcorporatie-eigen-haard

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. De specialisatie van Ultimoo op het minnelijk traject en werkwijze sluit goed aan bij wat wij van een incassopartner verwachten. Ik zie dat onze huurders door Ultimoo op een eerlijke en positieve manier gestimuleerd worden om achterstanden (af) te betalen en dat in de toekomst ook te blijven doen. We hopen en verwachten dat we op deze koers verder gaan.”

Lees meer over Eigen Haard en Ultimoo

eigen-haard-woningcorporatie-amsterdam
Wij verzorgen incassodiensten voor o.a.
Spring Real Estate
Wereldhave
Prologis
NSI
XIOR
Goede Stede

Ook een succespercentage van 92% op openstaande huurvorderingen?

Bespreek de mogelijkheden met een van onze medewerkers.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Liever iemand spreken bij Ultimoo?

alexander-van-der-beek-ultimoo

Bel gerust met Alexander

Op werkdagen bereikbaar van
09.00 - 17.00 uur

Telefoon
0348-750 553

E-mail
sales@ultimoo.nl